Nieuws uit 2009

december

Het grote nieuws mag de deur uit: mijn volgende boek wordt… Dierenroof! Een hartstikke spannend verhaal over een kinderboerderij waar dieren worden gestolen. In dit boek op deze site kun je er meer over lezen!

oktober

Verandering van plannen: het boek dat in april 2010 verschijnt, wordt toch niet het vervolg op Broodje Koosburger.
Nu niet denken ahhhhhh balen, want dit nieuwe boek is héél héél gaaf! Ik ben hard bezig om het af te maken en nog eventjes, dan kan ik jullie er meer over vertellen. Nog even geduld dus!

september

Wat is er heerlijker dan drie dagen schrijven in Milonga? Ik kan maar weinig andere dingen bedenken eigenlijk.
Het was dus weer zeer geslaagd en ik heb ook flink geschreven. Mijn verhaal voor de Griezelbundel die in april uit zal komen, is af en ik heb ook de prachtige muziek leren kennen van A Balladeer. Swim with Sam door Marinus de Goederen gezongen bij een kampvuur, wat wil een mens nog meer…

augustus

Eindelijk vakantie! De titel van dat verhalenboek klopt nu helemaal, want ik ben lekker vrij. Tenminste… als juf.
Inge de schrijver heeft het hartstikke druk: het vervolg van Broodje Koosburger moet af! Ik ben nu dus heel hard aan het bedenken wat Guus, Zus, Nina en Wouter mee zullen maken in deel 2. Weer heel gaaf om te doen, maar ook moeilijk, wat het moet natuurlijk minstens zo leuk en spannend worden als Broodje Koosburger. Ik doe mijn best!

Superleuk, ik ben gevraagd om korte verhalen te schrijven voor de Taptoe! Die zullen in heel wat nummers komend schooljaar verschijnen. Waar ze over gaan, mag ik nog niet verklappen, maar wel dat ze heel avontuurlijk zijn! Klik hier om er meer over te lezen.
Ik ga dus hard aan de schrijf en hoop dat jullie ook een fijne, zonnige zomer zullen hebben!

juni

Ik ben naar de schrijfdriedaagse in Milonga geweest: een huis in Noord Frankrijk waar workshops en cursussen worden gegeven. Het was fantastisch! Zestien schrijvers bij elkaar, 3x raden wat we heel veel hebben gedaan en waar de meeste gesprekken over gingen. Maar ook tijd genoeg om te wandelen door het bos met de honden en kampvuren te bouwen.
Zalig was het en ik heb heel veel schrijfmeters kunnen maken. In september wordt het weer georganiseerd en ja: ik ga weer! Ik heb er nu al zin in…

mei

Deze foto heeft mijn dochter in de Bruna gemaakt! En nee, het boek stond daar al, ze heeft het er niet zelf neergezet 🙂

april

Ook de verhalenbundel Eindelijk vakantie! ligt in de schappen. Ik heb het boek al gelezen: het is hartstikke grappig, mooi en spannend! Leuk ook dat het zo veel verschillende verhalen en gedichten zijn, er is altijd wel iets bij wat je leuk vindt.

De lancering van Broodje Koosburger 18 april was geweldig! Ik geniet nog helemaal na! Het hele huis geurde naar bloemen, zo veel lieve woorden, leuke kaartjes, prachtige cadeautjes… overdonderend
Iedereen heel, heel hartelijk bedankt! Het was een dag met een gouden randje, enorm bijzonder en ik koester het diep.

Tadáááá: het boek heeft een eigen site! Klik hier om naar broodjekoosburger.nl te gaan.

Terug naar Nieuws
Ga terug naar de boekenkast

Reacties zijn gesloten.