Op school en zo 2010

oktober

Het is lang stil geweest, te druk met het schrijven, vakantievieren en van alles. Maar in de Kinderboekenweek ga ik naar groep 6 van basisschool De Wingerd in Bergharen, leuk! Ik heb er hartstikke veel zin in!
En ook in groep 1/2 van juf Annemiek op basisschool De Trinoom ga ik voorlezen en vertellen over het schrijven, dat wordt gezellig!

juni

Op 1 juni bezoek ik De Roncallischool in Balgoij. Veel kinderen kennen me daar al omdat ze enorm fijn hebben geholpen met proeflezen van Broodje Koosburger. En nu kom ik vertellen over het schrijven en voorlezen uit Dierenroof!

mei

17, 18 en 20 mei worden leuk drukke dagen, dan ga ik naar De Paschalisschool in Wijchen. In 13 groepen 5-6-7-8 vertel ik over het bedenken van verhalen en het schrijven van boeken. Dierenroof is dan al verschenen, dus daar kan ik mooi een stukje uit voorlezen!

april

17 april wordt een feestelijke dag, dan verschijnen Dierenroof en de verhalenbundel Lekker griezelen! De presentatie wordt gehouden in Een boek van Auke, de nieuwe kinderboekenwinkel in Nijmegen.
Ik vind het hartstikke leuk als jullie ook komen, dus noteer die dag in je agenda!

Op donderdag 8 april ga ik naar Arnhem, naar groep 5 van De Toermalijn. Eén jongen uit die groep ken ik al goed, ik vind het erg leuk om te komen, Youri!

maart

Maandag 22 maart ga ik naar groep 5/6 van meester Johan op Montessori School Dukenburg in Nijmegen. En een leuk weetje: de vader van een van de jongens in die klas maakt de lekkerste Broodjes Koosburger van de hele wereld! Als je het recept wilt lezen, kun je hier klikken.

Groep 6 van basisschool De Horizon in Grashoek heeft een bijzondere meester, hij schrijft ook! Op maandag 15 maart kom ik in de klas praten over wat er allemaal komt kijken bij het maken van een boek en hoe ik schrijf. Ik ben benieuwd welke dingen we hetzelfde doen en welke anders!

Dinsdag 2 maart ben ik de hele ochtend op basisschool SamSam in Wijchen. In de groepen 6,7 en 8 vertel ik dan over de kunst van het schrijven en natuurlijk over mijn boeken!

Terug naar Op school en zo

Ga terug naar de boekenkast

Reacties zijn gesloten.