Op school en zo 2009

11 Juni was een geweldige ochtend! Myrthe uit groep 6b van De Paulusschool in Wijchen hield haar boekbespreking over Broodje Koosburger en ik mocht er zomaar bij zijn! Myrthe had het hartstikke goed voorbereid en vertelde heel leuk over het boek. Ook wist ze veel over Wilbert en mij te vertellen en las ze prachtig voor, ik ben zo trots op haar! Een dikke 8 1/2 kreeg ze van de juf, van mij had het wel een tien mogen zijn! En Onne slaapt nu iedere nacht met de knuffel die hij van zijn 28 nieuwe vriendjes uit de klas kreeg, dank jullie wel!

Veel kinderen van De Roncallischool in Balgoij hebben me geweldig geholpen met het herschrijven van Broodje Koosburger. Op 25 mei heb ik daarom groep 3 t/m 8 bezocht en konden de kinderen zelf zien hoe het boek er in het echt uitziet! Het was heel gezellig en groep 8 was erg blij met het boek dat ze cadeau kregen. Veel leesplezier!

18 april was de grote dag: de presentatie van Broodje Koosburger! Al die mensen, al die blije gezichten… het was fantastisch! Wilbert en ik heb heel veel boeken gesigneerd, dus hopelijk gaan veel mensen plezier beleven aan ons Broodje.

Op 6, 8 en 10 april ben ik op basisschool De Trinoom in Wijchen geweest. In alle groepen 3 t/m 8 (en dat waren er veel, 18!) heb ik verteld over hoe dat nou eigenlijk gaat, het schrijven van een boek. Het enthousiasme van de kinderen was super!

Terug naar Op school en zo
Ga terug naar de boekenkast

Reacties zijn gesloten.