Op school en zo 2011

2011

In de Kinderboekenweek kom ik naar:

27 september: basisschool Spelwert in Zaltbommel
4 oktober: de Johannesschool in Tiel
5 oktober: Pieter de Jonghschool in Arnhem en ’s middags de bibliotheek in Wijchen
6 oktober: OBS De Winde in Nootdorp
7 oktober: de bibliotheken in Millingen en Overasselt
10 oktober: de Oranjeschool in Culemborg
11 oktober: de Montessorischool in Culemborg

Ik heb er zin in en we gaan er een superleuk en superhelderig bezoek van maken!

mei

Op woensdag 11 mei zijn kinderboekenschrijver Marlies Slegers en ik in bibliotheek De Zonnehof in Amersfoort. We hebben een flitsend, leerzaam en leuk programma over schrijven en boeken! Iedereen is van harte welkom!

april

Voor de leerlingen en leerkrachten van basisschool De Vlint in Groningen was 16 oktober 2010 was een verdrietige dag: hun school brandde af. Om te helpen, hebben heel veel schrijvers boeken gegeven, ik natuurlijk ook. En we doen nog meer.
Op maandag 18 april komen tien schrijvers op bezoek! In alle klassen wordt over het mooie schrijversvak verteld. Ik ga naar vier groepen 5 en 6 en verheug me er enorm op!

Op zondag 17 april wordt het nieuwe merk Rebel Jeans gepresenteerd in Best. Het wordt een gaaf openingsfeest en ik ben erbij! Joke Reijnders (ook een leuke kinderboekenschrijver) en ik gaan met jullie knutselen en fröbelen en je kunt nog het boek Jess – de boot en de engerd winnen ook! En natuurlijk mag je ons van alles vragen over het schrijven en onze boeken.

Vrijdag 15 april is de feestelijke lancering van mijn nieuwe boek Jess – de boot en de engerd. Ook illustrator Natascha Stenvert zal er zijn dus dit is dé kans om een speciaal gesigneerd exemplaar te bemachtigen!
Iedereen is van 16:00 tot 18:00 uur hartelijk welkom in Plantage boekhandel De Kleijn in Wijchen.

maart

Deze maand doe ik het rustig aan. Met bezoeken dan, want ik heb het juist erg druk: het tweede deel van JESS schrijven!

februari

Ook in 2011 wordt weer de Nationale Voorleeskampioen gekozen en natuurlijk doet Wijchen weer mee! Op zaterdag 19 februari zit ik in de jury en mag luisteren naar de kampioenen van “onze” basisscholen. Ontzettend leuk, maar het lijkt me ook moeilijk om van al die kanjers de beste te kiezen. Spannend!

januari

Zaterdag 29 januari signeer ik op de NOT (Nederlandse Onderwijs Tentoonstelling) in de jaarbeurs in Utrecht. Van 13.00 – 14.00 uur kun je me vinden in de stand van Benny Vreden Kinderprodukties voor een handtekening en/of een praatje! Hal 10, in de Muziekstraat, hopelijk tot dan!

Ga terug naar de boekenkast

Reacties zijn gesloten.